Kina Dlusion : BEDAK SEJUK ORGANIK HOMEMADE

"kak bedak sejuk dah sampai ke? Bedak sejuk ada lagi tak? Kak, saya p pickup jela tak payah pos"

Amboii kemain uols kan duk kejar kt #bedaksejukhipstur ni.
Lagi laju uols mengejar akak, lagi laju tangan #nursakinah
menguli bedak sejuk. 



first batch dekat HQ dah #salamSoldOut uols. Kemain bedak sejuk punya penangan kan 
Jadi kita sama tunggula batch seterusnya landing kat meja kopi aii nie. 


p/s : bedak sejuk ni very d rare hokey. 
siapa tak try rugi yakmat!





Terdapat 17 bahan premium digabungkan penuh kasih didalam 3 keping bedak sejuk itew.

picit 019 2159787 untuk order! 

>>> Follow kami di FB - Kina D'lusion. <<<
Jom whatsaps : www.wasap.my/0192158797 


KINA DLUSION : DAY CREAM

Pentingnya pakai Sunblock walaupun hanya di rumah.
Hyperpigmentation seperti Jeragat, tona kulit tidak sekata disebabkan oleh Visible Light 
(Contoh : Cahaya Lampu, Cahaya Handphone) 
Lebih teruk daripada Hyperpigmentation oleh cahaya Matahari.


Sinaran UVB Rays masih boleh tembus masuk ke dalam rumah merosakkan kulit. 
Parut jerawat sedia ada akan menjadi lebih hitam dan memakan masa yang lama untuk pulih

Uols jangan sangka UV hanya terdapat pada cahaya matahari saja.UV pun terdapat pada cahaya lampu dan dari Handphone anda.

So... Pakai la Sunblock/Suncreen walaupun berada dalam rumah.
Pada yang belum dapatkan #daycream kinadlusion , segera dapatkan untuk elakkan masalah berlarutan.  Organic dan Natural tanpa pewangi dan bahan pelik-pelik di dalamnya.



>>> Follow kami di FB - Kina D'lusion. <<<

Jom whatsaps : www.wasap.my/0192158797 

Kina Dlusion : BEDAK SEJUK ORGANIK HOMEMADE


Jomla kita bancuh bedak sejuk
Bagi hilang panas muke dan stress! 

Nampak tak keorganickan nye tuh...mmg boleh di gunakan tanpa was2 kak!...


Terdapat 17 bahan premium digabungkan penuh kasih didalam 3 keping bedak sejuk itew.

picit 019 2159787 untuk order! 

>>> Follow kami di FB - Kina D'lusion. <<<
Jom whatsaps : www.wasap.my/0192158797 


Kina Dlusion : Body Conditioner Strawberry Homemade

Kalau lah dekat blog ni ada button bau-bauan. konfem boleh buat uols hari-hari tekan button tu. angau!.
Tidur tak lena rambut tak basah, terbayangkan set bodycare very berry strawberry ni.hehe 

Okbai. Nak g sapu conditioner ni dulu.!

Sekali sehari pun dah mencukupi

Dan.. Dan.. Baby comey pun boleh guna skali! 



>>> Follow kami di FB - Kina D'lusion. <<<

Jom whatsaps : www.wasap.my/0192158797 

Kina Dlusion : BEDAK SEJUK HOMEMADE

BEDAK SEJUK HIPSTURR KINA DLUSION

Bebas bahan kimia berbahaya, proses semulajadi dan menyihatkan lagi kulit. Paling best, ada gabungan essential oil, adik beradik butter. Bukan setakat wangi. Tapi memberi khasiat untuk kulit sekali. 




Terdapat 17 bahan premium digabungkan penuh kasih didalam 3 keping bedak sejuk itew.
picit 019 2159787 untuk order! 


>>> Follow kami di FB - Kina D'lusion. <<<

Jom whatsaps : www.wasap.my/0192158797 

Kina Dlusion : BEDAK SEJUK HIPSTURR

Pembuatan #bedaksejukhipstur yang renyah lagi rumit sebab #homemade
Tapi disebabkan khasiatnya pada kulit sangat
Superb! Produk ni jadi viral laku keras! 

Picit dan tekan je 019 215 9787
Untu order. 



>>> Follow kami di FB - Kina D'lusion. <<<
Jom whatsaps : www.wasap.my/0192158797 



😘

Kina Dlusion : Veggie Vaporub

Musim demam, batuk selsema sekarang, #veggievaporub ni aii usung ke mana-mana. 
Sekali sedut je, hilang batuk selsema. 
Jangan tak tau sangatla sesuai untuk yang mabuk kenderaan, mabuk laut dan mabuk preggy. 

Gabungan Essentiol oil dalam tu memang meletup kebabom! Sebab tu vapor rub adalah salah satu produk laku keras #kinadlusion selain daripada #bedaksejukhipstur.






 >>> Follow kami di FB - Kina D'lusion. <<<
Jom whatsaps : www.wasap.my/0192158797 

Powered by Blogger.

Contact Us



Total Pageviews