Kina Dlusion : Kandungan Bahan Semulajadi Dalam Sabun Kina Dlusion (Organik)

Apabila ada sahabat yang bertanya
"sabun-sabun #kinadLusion yang berkaler-kaler ni datang dari mana kaler dia? Elok ke untuk kesihatan kulit?"

awak, kaler tu datang dari bahan raw yang (founder) Nur Sakinah Badron gunakan.
Contoh bahan natural yang digunakan untuk memberi warna dekat sabun adalah pink clay, rose powder, spirulina, kunyit, activated charcoal , beetroot powder, alkanet, cocoa powder & banyak lagi sebenarnya.
Powder-powder dari bahan natural tu semua harga pun double triple mahal dari pewarna sintetik. Tak caye? Pi google  Sebab tu sabun homemade #KinaDLusion ni mahal sikit.Sebab founder lebih prefer guna bahan2 natural lagi organik macam nie.

Alang-alang buat homemade organic products,biar bahan yang digunakan semua natural kan.
Sama jugak dengan bau sabun-sabun ni. Tak main la letak perfume sedabak yang beralkohol bagai kan. Ofkos penggunaan essential oil memainkan peranan sebagai pewangi semulajadi. Khasiatnya setinggi gunung everest,wangi pulak tu...

Pendek kata, setiap satu bahan raw yang digunakan dalam pembuatan produk #KinaDLusion mempunyai keistimewaan & manfaat tersendiri & yang pasti berkhasiat untuk kulit kita..


Follow kami di FB - Kina D'lusion.
Jom whatsaps : 0192158797 (Pn. Rosliza)

Kina Dlusion : Roseclay Spearmint (Body Conditoner)

Sebelum g ambik anak sekolah, sambil sarung stokin tu, sapu skit #roseclayconditioner
Biar shea butter segala locked dalam stokin lelama. 


Kaki rasa selesa sangat sebab tumit kaki dah lembut dari rekahan kasar tue.
 Yang penting konsisten dan sabar jew.


Follow kami di FB - Kina D'lusion.


Jom whatsaps : 0192158797 (Pn. Rosliza)


Teami : Set Miracle

Rasa lenguh badan berdiri lelama kat dapur? Maklumla masak banyak sangat lauk..
Jomla rendam teh bunga glemer ni. 
Kenapa glemer? 

Jangan tak tau uols #miracleseries ni fav golongan emas yg ada #kencingmanis dan #darahtinggi tau!


Follow kami di FB - Kina D'lusion.

Jom whatsaps  0192159787 (Pn. Rosliza)


Kina Dlusion : Serum Penyeri Wajah

Pagi-pagi tap..tap..#healingserum, boleh rasa serum serap ke kulit paling deep,deep kat muka.
Sangat sesuai bagi mak-mak bonda yang datang angin malas nak pakai #moisturizer kat rumah.aii la tu. 
Hebatkan mak sekarang, rutin seharian yang bz kalah menteri fasola pun masih dan tap..tap pipi tue. 
Muka kat rumah pun kena jaga uols bukan kat luar je! .



Follow kami di FB - Kina D'lusion.

Jom whatsaps  0192159787 (Pn. Rosliza)


Teami : Bunga Calendula Terapi Organik

Hujan2 makan jemput bilis, auchh tak kelih kiri kanan. 
Ditemani pula si kuning bersinar nie.


If aii jadi thumbelina, aii mesti landing sambil silang kaki kat bunga Calendula besar gedabak nie.

Uolls tengokla Calendula ni, besar gedabak, tu blom rendam. Uolls bayangkan la bile dah rendam dan berenang2 tueee. Kembang setaman penuh muka mug aii dengan si dia jerr. 



Follow kami di FB - Kina D'lusion.
Jom whatsaps  0192159787 (Pn. Rosliza)

#agenkinadlusion #teami #terapiorganik

Teami : Bungaan Terapi Organik

Hii cuolz,
Saya adalah gadis munga yang setia dengan bakul munge2 nya. 
Membawa Kasih, Sayang dan Cinta yang Mewangi dan Halal.

Dengan hanya meminum secawan flower tea #teami pastinya pasangan uolz seperti disantau. Wangi sebadan dan seri yang memancar-mancar. Cinta menjadi semakin kuat, sayang semakin erat dan kasih melekat-lekat, 

Masalah terurai, wajah semakin gebus, jiwa menjadi setenang air dan kesihatan menjadi semakin hebat.
Ohhhh.. Teh Bunga Idaman Kalbu. 


Follow kami di FB - Kina D'lusion.
Jom whatsaps  0192159787 (Pn. Rosliza)


Teami : Pakej Kesihatan & Kecantikan Semulajadi

Flower Tea dari #teami terbahagi kepada 2 kategori. Satu untuk kecantikan dan satu lagi untuk kesihatan tubuh badan.

Tapi jangan risau natural flower tea ini di datangkan 3 in 1 pakej. 

Selesai Masalah, Sihat & Cantik! 






Powered by Blogger.

Contact Us



Total Pageviews