Kina Dlusion : Vapor Rub Organic (Bebas Kimia)



Vapor rub ni wajib tiap malam sapu kat diri sendiri, ayah budak dan anak anak. 😂
Produk vapor rub #kinadlusion ni antara produk laku keras dan sentiasa menjadi teman setia para ibu dan anak anak.


Yang paling penting ia Natural & Organik. 
Tiada campuran bahan bahan pelik dalamnya.

Sebab tu nak sedut pun rasa Selamat sangat!


>>> Follow kami di FB - Kina D'lusion. <<<
Jom whatsaps : www.wasap.my/0192158797 

Kina Dlusion : COFFEE LATTE SOAP

COFFEE LATTE SOAP

Antara kelebihan produk Coffee Latte Soap nie adalah :- 
@ Membantu merangsang kulit dan meningkatkan aliran darah ke kulit menjadikan kulit kelihatan lebih fresh, glowing dan cerah.
@ Mengurangkan kemunculan selulit dan tanda strech mark.
@ Menegangkan kulit supaya lebih firm dan tidak menggelebeh.
@ Menyimpan kelembapan kulit supaya tidak mudah kering.


Siapa yang tengah berdiet, memang sesuai sangat pakai sabun kopi ni. Sifat kafein dalam minyak kopi sangat best untuk kulit.


Nak lebih vavavoom peloles kulit teruskan dengan pemakaian #BodyPolishseterusnya perapikan kulit dengan #BodyConditioner.



Lagi pun, bau kopi ni mampu mengurangkan stress. Bayangkan sabun badan sesambil tu stabil kan balik hormon kelaut kita kenss... Mana nak dapat!

Antara bahan dalam sabun kopi ni,
Cocoa butter, vco, macadamia nut oil, sweet almond oil, coffee essential oil, pappermint essential oil, fuller earth clay, cocoa powder, ground coffee, oat protein,


>>> Follow kami di FB - Kina D'lusion. <<<
Jom whatsaps : www.wasap.my/0192158797 

Kina Dlusion : Natural Secret Handmade Soap

[SPICY SOAP BAR] 
Natural Handmade Soap.
[] Gabungan dari carrier oil, essential oil dan butter memberi khasiat dan memperbaiki struktur kulit ke arah yang lebih sihat dan selamat.
[] Artificial perfume atau pewarna tidak pernah digunakan dalam produk kina dlusion.
 [] Gabungan essential oil yang memberi efek seperti 'hydroquinone' tapi versi semulajadi.
Bleaching kulit tapi prosedur lebih natural. Bukan paksaan. Bahan dari minyak sihat, butter dan gabungan minyak terapi sahaja.
Haaa ni nak cite kt uolls nii.
Sabun spicy ni sangatla sesuai digunakan untuk kulit jerawat, berminyak,sensitif dan juga kulit jeragat & juga kering.


Khasiat Spicy Soap Bar ;
+ Natural Treatment untuk Jerawat
+ Melindungi kulit dari jerawat & ruam
+ Membuang sel kulit mati
+ Melancarkan peredarah darah di wajah
+ Menyihatkan kulit dan memberi natural glowing
+ Berfungsi sebagai natural anti-bacterial agent.
+ Vitamin E memberi kelembapan & memulihkan struktur kulit.
+ Mempunyai banyak khasiat antibacterial, antimicrobial, antioxidant.
+ Menghalang dari kulit kering
+ Sangat baik untuk Kulit tidak sekata/pigmentasi
+ Supaya kulit sentiasa terhidrat.
+ Memudarkan jeragat dan bintik hitam.

Selain itu, ada lagi bahan tambahan lain yg lebih hebat iaitu ;
@ Ylang ylang essential oil
@ Pappermint essential oil
@ Sandalwood essential oil
@ CCarrot essential oil
@ Virgin Coconut Oil
@ Extra Virgin Olive Oil
@ Argan Oil
@ Oat Flour (grains & powder)
@ Milk Powder.
Apa akan jadi bila kulit uolls jadi lebih bersih? Secara tidak langsung membantu mengurangkan lebih banyak pertumbuhan bakteria dan kulit kelihatan lebih sihat.

>>> Follow kami di FB - Kina D'lusion. <<<
Jom whatsaps : www.wasap.my/0192158797 

Kina Dlusion : Info Bahan Kimia Dalam Sabun Mandian Kita.

Sabun Mandi anda BERBAHAYA?!

Pernahkah anda ambil tahu tentang bahaya kimia yg terdapat dalam sabun mandi, kita ni selagi tak berbuih penuh bilik air lagi tula duk gosok sabun kan.
Tapi sebenarnya berbuih tu la yang bahaya. Penggunaan SLS, SLES dan Paraben wajib biasanya dalam sabun komersil di pasaran.
Kina dlusion mempunyai 3 jenis sabun badan dan 3 jenis sabun muka yang natural organic. Produk semulajadi yg berkesan dan selamat utk digunakan walaupun pada kulit baby.






Kina Dlusion : Rahsia Bedak Sejuk Kina Dlusion

Malam malam tidur dengan bedak sejuk #cookiesparis nie, memang Best berangin jer macam pakai ais. 
Bangun pepagi basuh muka. 
Mak oii lembutt nyerr muka aii

Macamana mengatuk tahap gaban pun tetap nak jugak sapu bedak sejuk ni. 






>>> Follow kami di FB - Kina D'lusion. <<<
Jom whatsaps : www.wasap.my/0192158797 

Kina Dlusion : KHASIAT TONER ACV KINA DLUSION

Toner keluaran #KinaDlusion

Ada 2 jenis ya.
1 - ACV TONER
2 - FLORAL TONE

so nak cerita mengenai yang #ACVTONER dulu. Bagi uols faham bagaimana toner ni berfungsi.
Pentingnya pemakaian toner sebagai rutin kecantikan kerana dapat membersihkan lagi kotoran selepas mencuci muka. Membantu mempercepatkan proses pengecutan jerawat yang baru nak tumbuh, memberi kelembapan dan toner ini sesuai untuk semua jenis kulit dan disarankan untuk kulit berminyak & jerawat.


KHASIAT TONER ACV KINA DLUSION
+ Tiada Alkohol
+ Witch Hazel (Astringent) membantu sekatakan tona kulit serta menganjalkan kulit.
+ Natural enzim dan asid Malic di dalam Cuka Epal membantu membuang sel kulit mati dengan berkesan & mencerahkan
+ Melancarkan peredaran darah di wajah disertakan mineral,vitamin,beta karotin & pectin dari epal.
+ Organic Jojoba Oil mengandungi nutrient & Vitamin E supaya memberi kelembapan kulit. Natural SPF dan Pembentukan kolagen secara semulajadi.
+ Lavender Essential Oil berfungsi sebagai anti-penuaan,mengurangkan kemerahan,radang & mempercepatkan pengecutan jerawat.
+ Tea Tree Essential Oil sebagai anti-septik & membunuh bakteria supaya tiada jerawat akan tumbuh.
+ Lemon Essential Oil ialah natural astringent & dapat mengurangkan lebihan minyak & memberi keserian pada wajah yang tidak bermaya.
Bahan-bahan Aktif :
ACV organik, lavender water, witch hazel, tea tree essential oil, lavender essential oil, lemon essential oil, aloe vera gel, ylang ylang essential oil, vegetable glycerine, jojoba oil.

#NotaOrganik : Fungsi astringent kepada kulit ialah membantu mengecilkan liang pori, surutkan jerawat dengan cepat, & melindungi kulit dari sinaran matahari.

>>> Follow kami di FB - Kina D'lusion. <<<
Jom whatsaps : www.wasap.my/0192158797 

Kina Dlusion : Whitening Rice Vegan Soap Berwajah Baru

Whitening Rice Vegan Soap Berwajah Baru
Hasil pertembungan kimia dalam bahan natural yang di gunakan dalam sabun ni, mampu meningkatkan ph kulit ke arah lebih baik. Fokus mencerahkan kulit, parut jerawat, kulit cepat sunburn dan jeragat.

Bonus, selain cerah, membantu mengawal pengeluaran minyak dan kecutkan jerawat yang sikit-sikit nak naik tu kan disamping memudarkan parut parut lama
. Pleasslahh jerawat. Syoh jejauh boleh.


Nak tahu bahan istimewa dalam sabun ni? Ada pearl powder, honey powder, beras, shea butter, fuller earth clay, minyak delima.






text 019 2159787 untuk order! 

>>> Follow kami di FB - Kina D'lusion. <<<
Jom whatsaps : www.wasap.my/0192158797 

Powered by Blogger.

Contact Us



Total Pageviews