Teami : Bunga Calendula Terapi Organik

Hujan2 makan jemput bilis, auchh tak kelih kiri kanan. 
Ditemani pula si kuning bersinar nie.


If aii jadi thumbelina, aii mesti landing sambil silang kaki kat bunga Calendula besar gedabak nie.

Uolls tengokla Calendula ni, besar gedabak, tu blom rendam. Uolls bayangkan la bile dah rendam dan berenang2 tueee. Kembang setaman penuh muka mug aii dengan si dia jerr. 



Follow kami di FB - Kina D'lusion.
Jom whatsaps  0192159787 (Pn. Rosliza)

#agenkinadlusion #teami #terapiorganik

Teami : Bungaan Terapi Organik

Hii cuolz,
Saya adalah gadis munga yang setia dengan bakul munge2 nya. 
Membawa Kasih, Sayang dan Cinta yang Mewangi dan Halal.

Dengan hanya meminum secawan flower tea #teami pastinya pasangan uolz seperti disantau. Wangi sebadan dan seri yang memancar-mancar. Cinta menjadi semakin kuat, sayang semakin erat dan kasih melekat-lekat, 

Masalah terurai, wajah semakin gebus, jiwa menjadi setenang air dan kesihatan menjadi semakin hebat.
Ohhhh.. Teh Bunga Idaman Kalbu. 


Follow kami di FB - Kina D'lusion.
Jom whatsaps  0192159787 (Pn. Rosliza)


Teami : Pakej Kesihatan & Kecantikan Semulajadi

Flower Tea dari #teami terbahagi kepada 2 kategori. Satu untuk kecantikan dan satu lagi untuk kesihatan tubuh badan.

Tapi jangan risau natural flower tea ini di datangkan 3 in 1 pakej. 

Selesai Masalah, Sihat & Cantik! 






Teami : Katalog Koleksi Bunga Organik


Katalog yang sangat owesome. 
Alhamdulillah telah berjaya menyelesaikan pelbagai masalah.








Follow kami di FB - Kina D'lusion.

Jom whatsaps    0192159787 (Pn. Rosliza)



Kina Dlusion : Kecantikan & Penyembuhan Penyakit Perlukan Kesabaran Serta Istiqamah

Buat customer aii yang tercinta, terkasih, dan tersayang,
Semua perkara bila dilakukan secara konsisten in shaa Allah akan menampakkan hasil yang sangat luar biasa.Walaupun lambat macam siput sedut tapi tetap jugak sampai ke garisan penamat kenss.


Janganla cakap guna skincare Kina Dlusion seminggu nak nampak kulit macam Tuan Puteri Gunung Ledang, Bidadari dari Kayangan. Oh No..No..No..sblm uolls yang jd Tuan Puteri Gunung Ledang rasanyer aii dulu yg jadi tuan puteri tu sb aii dah lama konsisten pakai kennnss.
Janganla cakap minum Teh Bunga seminggu nak nampak macam pinggang kerengga, putih macam kapas, licin macam porselin kesayangaku...

Semua yang kita buat kena Konsisten dan Tekun. Semua itu adalah satu usaha utk memelihara amanah pemberian Allah.
Yang mana semua itu menjadi asbab saja.


Kuasa penyembuhan tertakluk pada Yang Maha Menyembuhkan..Ingat tuu tau!
Inn Sya Allah..

Teami : Keajaiban Terapi Bunga Organik

Awak, terpegun saya tengok bunga ni kembang, xleh nak kaleh mata kt tempat lain..
Saya pula terpegun tengok awak smpai xleh nak kaleh tempat lain jugak ni.. 


Kina Dlusion : KESAN CAFE MOCHA BRIGHTENING FACE MASK TERBAIK

2-3 hari ni tak dan lagi nak bermasker..
Bz buat nasi dan mengoreng, aii berpeluh hingga ke kaki..


Alhamdulillah arini dah..
Uolls kena rerajin seamat bermasker walaupun sekali je seminggu sebabnya

Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit.

Masker ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. Jadi penggunaan toner, serum , cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori2 dah bersih. Best kan??


Sekiranya uolls mengamalkan pemakaian masker ini secara konsisten, kulit akan menjadi lebih lembut, licin dan gebu. In fact, masker juga berfungsi melambatkan process kedutan juga menegangkan kulit muka agar sentiasa anjal.Toink! Toink! 



Follow kami di FB - Kina D'lusion.
Jom whatsaps    0192159787 (Pn. Rosliza)


Powered by Blogger.

Contact Us



Total Pageviews